За продажба Замък, Münsingen, Berna, Швейцария, Belpbergstrasse 81

За продажба - Cod. 29284

  • Типология: Замък
  • Област: 16824 m²
  • Номер на стая: 19
  • Етаж: 3 Gebäude
  • Състояние на сграда: Good

местоположение:

Красивата имението в Бернски Country House Hotel е в южните покрайнини на Münsingen между Берн и Тун. Достъпът е свободен от всички страни, защитени от транзитния трафик (задънена улица) и чрез старите дървета на вникване в имота дискретно.

Уникалната имота с общо 4 сгради, 20 стаи и плувен басейн, се характеризира с директен изглед на Бернските Алпи, гигантската люлка (16'824 м2) с просторен двор с биотоп, отделна шаран езерце, голяма зеленчукова градина, конна пасище и кон-конюшни.

Добър достъп до обществен транспорт от местен автобус и влак станция. На всеки 30 минути с влак до Берн или Тун. Гара пеша за 10 минути ходене, Летище Берн-Belp в 15-та минута.


4 сгради:

основната сграда
Приятна вила в Бернски стила на страната с голям вход към двора, който е дом на 10 стаи resp.12 стаи. Големи стаи с щедър височина на тавана, от които голяма дневна и зала Knight като стая партия, 3 бани и 2 допълнителни тоалетни и голяма изба и зеленчуци изба завършат тази прекрасна сграда. Към сградата е луксозен плувен басейн, който може да бъде открит през лятото с големи прозорци с изглед към градината. Освен това, не е идиличен, голям вътрешен двор с дървета. Гаражът на основната сграда могат да се настанят 3 коли. Къщата има мазе наполовина.

Пристройки:
Тази сграда се състои от 3-стаен апартамент, щедро 5.5-стая дуплекс апартамент с галерия, 2 бани, тоалетна и тоалетна за гости. Къщата има собствен двор с две тераси и балкони, гараж за 2 коли.

Barn:
2 конни боксове и работи стабилно и халс стая. Може да се преобразува употреби за жилищни цели.

памет:
Години Emmentaler памет разширява.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB