За продажба Четиристаен, Zurich, Zurigo, Швейцария, Zurich

За продажба - Cod. 27609

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Прекрасен апартамент на брега на езерото в близост до Цюрих

Този просторен мезонет в модерен стил, с невероятен изглед към езерото, се намира в модерния район - комуна Gersau - на брега на езерото Люцерн, която също се нарича "Четири залесени-кантони езеро", в 60 км от Цюрих и летище Цюрих.
Уникалното местоположение осигурява висок стандарт на необходимите услуги: алея, яхтено пристанище, мини-фериботна гара, търговски центрове, ресторанти, училища, спортни центрове са наблизо. Една малка ски курорт се намира в 15 минути път с кола.
Обектът има специална квота за покупка на жилищен имот от нерезиденти на Швейцария. Това е отлична възможност за тези, които често посещават Цюрих или Zug, но не разполага с разрешение за пребиваване.
Мезонетът се намира в луксозна модерна резиденция, която е била построена преди три години в съответствие с последните екологични и енергийни стандарти за икономия. Дизайнът и качеството на вътрешни повърхности са направени в универсален международен стил и отговаря на най-високите очаквания.
Апартаментът е в отлично състояние и включва: голям хол, открита просторна светла дневна с модерни панорамни прозорци и достъп до терасата, добре оборудвана кухня с елегантен изглед към езерото, 3 просторни спални с вградени гардероби и бани.
Модерните интериора, разработени с големи подробности, както и високите тавани осигуряват максимум пространство и слънчева светлина.
Уникалното разположение почти на брега на езерото, излагане на юг, на панорамни прозорци и голяма тераса гарантира на прекрасна гледка към езерото, алпийски масиви и околните красив пейзаж.
Surface - 200кв.м.
Стаи - 5,5
Цена - 2 300 000 CHF

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB